WERKWIJZE

‘Hoe gaat dat in zijn werk? Het laten maken van een sieraad?’

CONTACT

Wilt u een sieraad laten maken? Misschien heeft u al een heel duidelijke vraag of idee. Maar het zou ook kunnen dat u nog niet weet wat u wilt. Daarom maak ik altijd eerst een afspraak met u. Samen gaan we bespreken wat u wensen en ideeën zijn, wat voor sieraad u graag wilt laten maken en wat de mogelijkheden zijn. Een persoonlijk gesprek helpt mij om later voor u een passend sieraad te maken. Na dit gesprek ga ik met de ideeën aan de slag.

SCHETSEN MAKEN

Naar aanleiding van het eerste gesprek begin ik met het maken van schetsen. Hierin verwerk ik uw wensen en ideeën. Hieronder een aantal voorbeelden van dit proces.

VERVOLG

Samen met u ga ik de ontwerpschetsen bekijken en maakt u hierin een keuze. Er kan altijd nog iets veranderd worden aan het idee, samen bepalen we nu het uiteindelijke ontwerp. Vervolgens ga ik met uw sieraad aan de slag. U hoort altijd van mij hoeveel tijd ik nodig heb voor het maken van het sieraad.

Wanneer uw sieraad klaar is neem ik contact met u op. U komt het sieraad bekijken en als het naar wens is betaald  u het en gaat u met een uniek sieraad naar huis!

MAAKPROCES

Bekijk hieronder hoe het maken van een sieraad in zijn werk gaat.

"Blij met mijn nieuwe hangertje gemaakt van een oud kettinkje door Carien Stevens Goudsmid. Dank je!"

− M.Rijpma

"Opa's ring lag in een laadje. Carien Stevens Goudsmid heeft daar voor mij een prachtige ring van gemaakt. "

− R. Dijkman