SIERADEN

Naast een versierende functie heeft een sieraad vaak ook een symbolische betekenis.  Wanneer je een sieraad op maat laat maken krijgt deze ook nog een persoonlijk verhaal mee. Voor elke gelegenheid kan ik voor u een uniek sieraad maken.  Bekijk eens de verschillende sieraden om inspiratie op te doen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het maken van een persoonlijk sieraad? Neem dan contact met mij op.

Wat kun je beter geven dan een uniek sieraad voor de geboorte van je kindje? Voor deze speciale gebeurtenis kunt u door mij een mooi en persoonlijk geboortesieraad laten maken.

Een ring staat symbool voor trouw. Wilt u graag unieke trouwringen, laat ze dan op maat voor u maken. Met een persoonlijk sieraad kunt u uw liefde voor elkaar nog eens extra benadrukken.

zilveren as-sieraad vlinder

Na verlies van een geliefde blijft de herinnering bestaan. Graag help ik u om deze herinnering tastbaar te maken. Een herinneringssieraad draagt u altijd bij u, waardoor de mooie herinnering altijd zal blijven bestaan.

manchetknopen

Bent u op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Verras uw relaties met een uniek sieraad. Ik ontwerp en maak voor u een sieraad passend bij uw bedrijf.